Työvoimaksi


Työvoimahaku on sulkeutunut! Kiitokset kaikille hakeneille! Ilmoitamme valituille mahdollisimman pian.

Aicon hakee vapaaehtoistyövoimaa erilaisiin tehtäviin conpäivän mahdollistamiseksi. Haku sulkeutuu torstaina 31.5. kello 23.59.

Aiconin työvoimana voit päästä muun muassa myymään lippuja ja oheistuotteita, avustamaan ohjelmissa, huolehtimaan tekniikasta, karaokesta tai työntekijöiden taukotilasta, auttamaan asiakkaita kirpputorilla tai muuten avustamaan conin järjestämisessä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta jokaiseen tehtävään saa opastusta, joten ensikertalaistenkaan ei kannata epäröidä hakemisen kanssa. Toivomme vapaaehtoistyöntekijöiltä kuitenkin 15 vuoden ikää.

Jokaiselle vapaaehtoiselle kuuluu viisi (5) tuntia töitä, jotka voivat sijoittuvat conin aukioloaikaan (klo 10–18), mutta myös kasauksen (6–10) ja purun (18–19) ajalle. Hakijoiden toiveet pyritään ottamaan huomioon työvuoroja suunniteltaessa. Pukukoodia ei ole, mutta asun tulee mahdollistaa työnteko.

Vapaaehtoistyöntekijöille tarjotaan ilmainen sisäänpääsy Aiconiin, pääsy työntekijöiden taukotilaan sekä lounas. Halutessasi voit saada myös työtodistuksen työskentelystäsi.

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin kysymys, ota yhteyttä tyovoima@aicon.fi.

KilalaKawaii Box