Tapahtumapaikka

 

Kulttuuritalo

Aicon 2018 järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla, joka on modernilla esitys- ja kokoustekniikalla varusteltu avoin kulttuuri- ja tapahtumapaikka. Alvar Aallon 1950-luvulla suunnittelema rakennus on arkkitehtuuriltaan ainutkertainen ja talkootyövoimin toteutettu. Aiconin käytössä ovat Kulttuuritalon tiloista käytössä Aalto-aula sekä Aalto-sali, Kultsa 1-3, Alvar-auditorio sekä Studio. Voit tutustua tiloihin tarkemmin täällä.
 

         

 

Saapuminen

Kulttuuritalo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Linnanmäen huvipuiston kyljessä lähellä Helsingin keskustaa, osoitteessa Sturenkatu 4.

Paikallisliikenne: Kulttuuritalon pysäkeille vievät raitiovaunut 1, 2 ja 3, 8 ja 9, bussi nro 23 Rautatientorilta sekä bussi nro 53 Hakaniemestä ja Malminkartanosta.

Voit hakea reittejä tarkemmin Reittioppaasta: https://www.reittiopas.fi/

Lisätietoa lippujen hinnoista löydät HSL:n sivuilta: https://www.hsl.fi/liput-ja-hinnat

Pikavuorobussit: Pikavuorobussit Lahden ja Porvoon suunnasta sekä Finnarin bussit lentokentältä pysähtyvät Kulttuuritalon kohdalla.

Taksit: Taksit voivat pysähtyä Kulttuuritalon edessä.

Pasilan juna-asemalta (kävellen): Käänny juna-asemalta Ratapihantielle ja kulje suoraan kohti Helsingin päärautatieasemaa noin 300 metriä. Käänny vasemmalle Aleksis Kiven kadulle ja kävele suoraan eteenpäin. Käänny oikealle Sturenkadulle ja kävele, kunnes saavutat tien oikealla puolella sijaitsevan Kulttuuritalon. Matka kestää noin 20 minuuttia.
 

Pysäköinti

Kulttuuritalolla ei ole omia yleisöpysäköintipaikkoja. Lähimmät pysäköintialueet ovat talon vieressä sijaitseva noin 15 auton maksullinen pysäköintialue (vyöhyke 2, klo 9 – 21, maks. 4 tuntia), ja alueella sijaitsee yksi invapysäköintipaikka. Lähikaduilta löytyy myös maksullisia pysäköintipaikkoja. Parkkitilaa löytyy myös Linnanmäen autoparkista, joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Kulttuuritalolta.
 

Ruokailu

Kulttuuritalon oma ravintola Kulttuuritalo Kitchen palvelee kävijöitä tapahtuman ajan klo 10-18. Lounasta on tarjolla klo 11-15. Lisäksi tarjolla on suolaista ja makeaa välipalaa koko tapahtuman ajan. Tapahtumapaikan läheisyydessä on myös useita ruokakauppoja sekä ravintoloita.
 

Esteettömyys

Kulttuuritalo on esteetön. Lisää tietoa tapahtumapaikan esteettömyydestä löydät täältä. Mikäli saavut tapahtumaan henkilökohtaisen avustajan kanssa, ilmoitathan siitä lipunoston yhteydessä meille sähköpostilla.

Kawaii BoxKilala