Kuvauspalvelu ja Photoshootit


Kuvauspiste

Conikuvat.fi:n kuvauspiste sijaitsee Aalto-aulan toisessa kerroksessa, lähellä kirpputoria ja Aalto-salin sisäänkäyntejä. Kuvauspisteellä sinua palvelevat ammattitaitoiset ja kokeneet Conikuvat.fi:n valokuvaajat. Voit tulla otattamaan kuvan itsestäsi, kaveriporukastasi tai päivän asustasi.
Kuvauspiste on avoinna kello 11–14, ja kuvat julkaistaan tapahtuman jälkeen Anikin kuva-arkistossa.
 

Muotilehden kansi - kuvauspiste

Aiconissa nähdään jotain aivan uutta ja ainutlaatuista, sillä Muotilehden kansi -photoshootissa pääset ikuistamaan itsesi kuvitteellisen japanilaisen muotilehden kanteen! Voit tulla kuvattavaksi yksin tai kaverin kanssa. Kuvauspiste löytyy samasta paikasta kuin tavallinen kuvauspiste, ja on avoinna kello 14–15. Huomaathan, että kaikki halukkaat eivät välttämättä ehdi kuvattaviksi. Kuvat editoidaan ja julkaistaan tapahtuman jälkeen Anikin kuva-arkistossa.

Kuvauspisteiden käyttö on maksutonta.


Photoshootit

Aiconissa on käytössä Conikuvien photoshoot-ilmoittautuminen, johon voivat ilmoittautua sekä kuvaajat että kuvattavat, ja sitä kautta sopia photoshooteista yhteisesti. Yleisesti palvelu on käytössä cosplay-photoshooteissa, mutta Aicon on oiva paikka kuvauttaa myös vaikkapa lolita-coordisi tai tanssiryhmäsi uusi profiilikuva. Lomakkeessa kohdassa "Hahmon tai hahmojen nimet" voit antaa nimen tai lyhyen kuvauksen asustasi, tyylistäsi tai ryhmästäsi. Photoshootin paikkana voi toimia Kulttuuritalon ympäristö, viereinen Lenininpuisto tai vaikkapa Linnanmäen huvipuisto.

Photoshootit ovat maksuttomia sekä kuvaajille että kuvattaville. Kuvat julkaistaan jokaisen kuvaajan itse ilmoittamassa galleriassa/lähetetään suoraan kuvattaville.

Tästä Photoshoot-lomakkeeseen!

Kuvattava, toimi näin löytääksesi kuvaajan photoshootille

  1. Kirjaudu photoshoot-palveluun Kompassi-tunnuksella ja valitse olevasi "cossaaja".
  2. Vastaa muutamaan lomakkeella esitettyyn kysymykseen itsestäsi, harrastuksestasi, mahdollisesta ryhmästäsi, hahmoistanne tai asuistanne. Linkitä mahdolliset kuvat.
  3. Näet seuraavaksi palvelussa shootattavia etsivien valokuvaajien tiedot. Selaile näitä ja löydä sopiva valokuvaaja.
  4. Ota valokuvaajaan yhteyttä palvelun kautta ja ehdota sinulle sopivaa shoottiaikaa.
  5. Kun saatte photoshootin sovittua, piilota ilmoituksesi palvelusta ylimääräisten viestien estämiseksi.

Valokuvaaja, toimi näin löytääksesi cossaajia/malleja photoshootille

  1. Kirjaudu photoshoot-palveluun Kompassi-tunnuksella ja valitse olevasi valokuvaaja.
  2. Vastaa muutamaan lomakkeella esitettyyn kysymykseen itsestäsi ja valokuvausharrastuksestasi. Linkitä mahdolliset nettigalleriasi ja portfoliosi.
  3. Näet seuraavaksi palvelussa valokuvaajaa etsivien kuvattavien tiedot. Selaile näitä ja löydä kiinnostavia kuvattavia.
  4. Ota kuvattaviin yhteyttä palvelun kauttaja ehdota sinulle sopivia shoottiaikoja.
  5. Kun olet saanut haluamasi määrän photoshootteja sovittua, piilota ilmoituksesi palvelusta ylimääräisten viestien estämiseksi.
Kawaii BoxKilala