Iltabileet

Tänä vuonna Aiconin iltabileet järjestetään lauantaina 7.7.2018 klo 19-24 Elmun Baarissa, joka sijaitsee Helsingin keskustassa Nosturin katutasossa. Iltabileissä on luvassa japanilaisen ja korealaisen musiikin uunituoreita hittejä sekä vanhoja klassikoita. Tarjolla on myös Aiconin ihanat teemadrinkit!

Iltabileiden aikataulu:

19.00 Toivetunnit
21.00 DJ Yukata
22.00 Movestache
23.00 DJ Yukata & Movestache Back To Back
24.00 Valomerkki, Aicon toivottaa kaikille hyvää yötä!

Tilaisuuden ikäraja on K18. Muistathan varautua todistamaan ikäsi.
 

   


Näin ostat lipun

Iltabileliput ovat nyt myynnissä verkkokaupassa! Iltabileiden pääsymaksu on 3 euroa eikä se velvoita Aicon-tapahtuman pääsylipun ostamista. Mikäli lippuja on jäljellä lauantaina, myymme niitä myös Elmun ovilta. Tiedotamme tästä tapahtuman aikana.

Aiconin oheistuotepöydällä on myös myytävänä värikkäitä paristollisia LED-valotikkuja iltabileisiin! Iltabileissä ei ole käytössä vartioitua narikkaa, mutta takit on mahdollista jättää omalla vastuulla naulakkoon.

Huom! Aiconin VIP-rannekkeella pääset iltabileisiin sisään veloituksetta.
 

Sijainti

Elmun Baari
Telakkakatu 8 (Nosturi)
00150 Helsinki

Katso sijainti kartalta.
Tarkemmat reittitiedot voit tarkistaa Reittioppaasta.

 

DJ Yukata

Keväällä DesuDJ-kurssilta valmistunut DJ Yukata soitti ensimmäisen keikkansa kesän Desuconissa ja saapuu nyt Aiconin iltabileisiin! Settilistalle pääsee Aiconin teeman mukaisesti tällä kertaa j-poppia sekä k-poppia. Jos toivetunnit jättivät vielä kylmäksi, niin DJ Yukata saa varmasti iltabileiden lämpötilan nousemaan!

Kuuntele DJ Yukatan ensimmäinen mixtape täältä: https://www.mixcloud.com/DJ_Yukata/anime-jam-session-vol-1
 

Movestache

Legendaarinen viiksi-dj saapuu vihdoinkin Aiconin iltabileisiin! Suomen ja jopa pohjoismaiden coneja kiertänyt Movestache on jälleen kerran räätälöinyt settinsä tapahtuman teemaan sopivaksi, joten luvassa on niin uusia hittejä, kuin vanhempia klassikoitakin.

Katso Movestachen uusin setti täältä: https://www.youtube.com/watch?v=AUKdYgZDjEU

 

Kawaii BoxKilala