Tapahtuma

Tapahtumapaikka | Myyntisali ja kirpputoriKuvauspalvelu | IltabileetInfoa kävijöille | Työvoimaksi

 

Aicon järjestetään lauantaina 7. heinäkuuta 2018 Helsingin Kulttuuritalolla, ja tapahtuma on auki yleisölle kello 10-18.

Aiconin aihepiireihin kuuluvat mm. japanilainen ja korealainen musiikki eli esimerkiksi j-pop, j-rock ja k-pop, katumuotityylit kuten lolita ja fairy kei, sekä näihin liittyvä harrastaminen, kuten aasialaiseen musiikkiin tehdyt tanssicoverit. Aicon on suunnattu kaikille näistä aiheista kiinnostuneille, iästä tai kokemuksesta riippumatta! Aiconia järjestää Aicon ry, ja tapahtuma on pääsymaksullinen ja ikärajaton.

Pääsyliput ovat nyt myynnissä! Lisätietoa lipuista löydät täältä.

Tapahtumassa nähdään mm. K-pop tanssicoveroinnin SM-kilpailut, muotinäytös, puheohjelmaa, pajoja, kattava myyntisali sekä käsityöläispöytiä, kirpputori, karaoke, sekä paljon muuta! Päivän voi viettää tutustumassa uusiin aiheisiin lukuisilla luennoilla tai kavereiden kanssa hengaillen ja tanssicovereita fiilistellen. Illalla luvassa on vielä mahtavat iltabileet Helsingin keskustassa. Nähdään Kulttuuritalolla!

Mikäli et löydä näiltä sivuilta vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, otathan yhteyttä järjestäjiin.

Aiconin järjestää vapaaehtoistyönä Aicon ry, joka on voittoa tavoittelematon yhdistys. Tapahtuman tuotot käytetään Aicon-tapahtumien järjestämiseen.
 

     

Kuvat: Santtu Pajukanta ja Nyymix

Kawaii BoxKilala