Tapahtuma

Aicon on Aicon ry:n järjestämä aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä tapahtuma. Con-tapahtumat ovat populaarikulttuurin tapahtumia, jotka keräävät yhteen tietyn genren tai aiheen harrastajat. Aiconin aihepiireihin kuuluvat mm. japanilainen ja korealainen musiikki eli esimerkiksi j-pop, j-rock ja k-pop, katumuotityylit kuten lolita ja fairy kei sekä näihin liittyvä harrastaminen, kuten aasialaiseen musiikkiin tehdyt tanssicoverit. Aicon on suunnattu kaikille näistä aiheista kiinnostuneille, iästä tai kokemuksesta riippumatta.

Ensimmäisen kerran Aicon järjestettiin 8.–9.10.2016 Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Viikonlopun aikana Verkatehtaan täytti n. 600 kävijää sekä 100 vapaaehtoista työntekijää, ohjelmanpitäjää ja esiintyjää. Vuonna 2018 siirrymme syksyltä kesäkaudelle, ja haluamme rakentaa Aiconista yhä parempaa kokonaisuutta. Keskitymme entistä tiukemmin aasialaiseen musiikkiin ja muotiin, ja haluamme tuoda esille suomalaisten harrastajien osaamista ja luoda heille mahdollisuuksia toteuttaa itseään.

Vuonna 2018 luvassa on sekä tuttuja, toimiviksi todettuja ratkaisuja, että myös aivan uusia tuulia. Tiedotamme talven ja kevään aikana lisää tapahtumamme sisällöstä.

Tapahtumapaikka  ♥ Tanssikisa ♥  Lisää infoa kävijöille