K-pop coveroinnin SM-kisat

Aiconissa järjestetään tänä vuonna uusi tanssikilpailu K-pop Coveroinnin SM-kilpailut yhteistyönä XpressEvents ry:n kanssa. Esikarsinnan kautta on nyt valittu kymmenen (10) finalistijoukkuetta, jotka pääsevät näyttämään taitonsa Kulttuuritalon lavalla heinäkuussa. Kisoja seurataksesi kannattaa seurata Aiconia somessa ja osallistua SM-kisojen Facebook-tapahtumaan täällä.

Finaaliin selvisivät seuraavat ryhmät:
B2C
Helpop
ILGOP
Function
X-QUEENS
SupernoVa
HELIANTHUS
KARMA
HI'FIVE!
Bebe

Onnea finalisteille! Aiconista voittajat jatkavat Nordic K-pop Showdowniin marraskuussa.
 

Nordic K-pop Showdown

SM-kisat toimivat yhtenä kolmesta esikarsinnasta marraskuussa 2018 järjestettävään Nordic K-pop Showdown -finaaliin. Toisena esikarsintakisana toimii KDC, ja kolmantena videokarsinta. Nämä kisat järjestetään yhteistyössä XpressEvents ry:n kanssa, ja Ruotsin osasta huolehtii pohjoismaiden suurin itäaasialaisen kulttuurin tapahtuma NärCon Sommar. Jokaisen karsintakilpailun voittaja voittaa siis paikan maajoukkueessa ja pääsee näin ollen tanssimaan marraskuussa Ruotsin joukkuetta vastaan! Pysytelkäähän siis kuulolla myös NKS:n jutuista osallistumalla tapahtumaan Facebookissa.

Kysymyksiä tanssikisaan liittyen voi esittää sekä kisojen Facebook-tapahtumasivuilla että sähköpostilla lavaohjelma@aicon.fi.

 

     

Kuvat: Nyymix


 

KilalaKawaii Box