Liput


Aiconin pääsyliput ovat myynnissä verkkokaupassa!

Aicon on pääsymaksullinen tapahtuma, joka on avoinna kävijöille lauantaina 7.7.2018 klo 10-18. Aiconiin on saatavilla kahdenlaisia lippuja: normaaleja pääsylippuja sekä VIP-lippuja. Normaalin pääsylipun hinta vuoden 2018 Aiconiin on 15 €/kpl. Lippuun sisältyy sisäänpääsy Aiconiin ja sen ohjelmiin. Lisäksi saatavilla on 50 kpl VIP-lippuja, hinnaltaan 30€/kpl, joilla on mahdollista lisätä conikokemukseesi hieman ekstraa! Lippuja on saatavilla sekä Aiconin nettikaupassa että muissa con-tapahtumissa. Lisäksi lippuja myydään tapahtuman ovilla, mikäli niitä on tapahtuman alkaessa jäljellä. Huom! Maksu vain käteisellä!.

Nettikaupasta lipun ostaessasi saat lipun sähköisenä PDF-tiedostona. Se vaihdetaan tapahtuman ovella kangasrannekkeeksi, joka toimii pääsylippuna. Voit tulostaa lipun itse tai esittää sen puhelimestasi tai tabletista.

Alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan kanssa. Mikäli saavut tapahtumaan henkilökohtaisen avustajan kanssa, ilmoitathan siitä lipunoston yhteydessä meille sähköpostilla.
 

VIP-liput

VIP-lippuun sisältyy:
- Lipunvaihto ja sisäänpääsy omasta, nopeammasta VIP-jonosta
- Aikaisempi sisäänpääsy tapahtumaan
- Jonon ohi pääsalin ohjelmiin
- Kupongilla kahvi/tee ja vitriinituote Kulttuuritalon kahviosta
- Sisäänpääsy iltabileisiin (HUOM! K18)


Lipunmyynti tapahtumissa:

8.-10.6. Desucon (Lahti, Sibeliustalo)
16.6. Hypecon (Hyvinkää)

Varaathan yhdistyspöydällä asiointiin käteistä. Muutokset ovat mahdollisia.


Kysyttävää lipuista? Voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen pj@aicon.fi.

Kilala