Liput

Liput nyt myynnissä verkkokaupassa!

Tavallinen lippu vuoden 2018 Aiconiin maksaa 15 €/kpl. Lippuun sisältyy sisäänpääsy Aiconiin ja sen ohjelmiin. Lisäksi myymme 50 kpl VIP-lippuja, hinnaltaan 30€/kpl, jolla voit lisätä conikokemukseesi hieman ekstraa! Lippuja tullaan myymään sekä Aiconin nettikaupassa että muissa con-tapahtumissa. Tapahtuman ovilla lippuja myydään vain, jos niitä on tapahtuman alkaessa jäljellä. Alle 4-vuotiaat eivät tarvitse lippua. Mikäli saavut tapahtumaan henkilökohtaisen avustajan kanssa, ilmoitathan siitä lipunoston yhteydessä meille sähköpostilla.

Nettikaupasta lipun ostaessasi saat lipun PDF-tiedostona. Se vaihdetaan tapahtuman ovella kangasrannekkeeksi, joka toimii pääsylippuna.

VIP-liput

VIP-lippuun sisältyy:
- Lipunvaihto ja sisäänpääsy omasta, nopeammasta VIP-jonosta
- Aikaisempi sisäänpääsy tapahtumaan
- Jonon ohi pääsalin ohjelmiin
- Kupongilla kahvi/tee ja vitriinituote Kulttuuritalon kahviosta
- Ilmainen sisäänpääsy iltabileisiin (HUOM! K18)

Tavalliset liput:

Tavallinen lippu vuoden 2018 Aiconiin maksaa 15 €/kpl.  Lippuja myydään sekä Aiconin nettikaupassa että muissa con-tapahtumissa. Tapahtuman ovilla lippuja myydään vain, jos niitä on tapahtuman alkaessa jäljellä. Nettikaupasta lipun ostaessasi saat lipun PDF-tiedostona. Se vaihdetaan tapahtuman ovella kangasrannekkeeksi, joka toimii pääsylippuna.

Lipunmyynti tapahtumissa:

12.5. Popcult Day (Helsinki, Kulttuuritalo)
8.-10.6. Desucon (Lahti, Sibeliustalo)

Varaathan yhdistyspöydällä asiointiin käteistä. Muutokset ovat mahdollisia.