Iltabileet!

Vilma "Veloniada" Kosola

Aiconin iltabileet tulevat jälleen! Tänä vuonna iltabileet järjestetään lauantaina 7.7.2018 klo 19-24 Elmun Baarissa, joka sijaitsee Helsingin keskustassa Nosturin katutasossa. Iltabileissä on luvassa japanilaisen ja korealaisen musiikin uunituoreita hittejä sekä vanhoja klassikoita. Tarjolla myös Aiconin ihanat teemadrinkit!

Iltabileiden aikataulu:

19.00 Toivetunnit
21.00 DJ Yukata
22.00 Movestache
23.00 DJ Yukata & Movestache Back To Back
24.00 Valomerkki, Aicon toivottaa kaikille hyvää yötä!

Tilaisuuden ikäraja on K18. Muistathan varautua todistamaan ikäsi.

Otamme myös vastaan toiveita biiseistä, joita kävijämme haluavat kuulla. Jos sinulla on mielessäsi jokin biisi, jonka tahtiin haluaisit tanssia iltabileissämme, voit kommentoida tänne tai lähettää toiveesi iltabilevastaavallemme Selmalle osoitteeseen iltabileet@aicon.fi.
 

Bilepaikkana toimii Elmun Baari.

 

Näin ostat lipun:

Iltabileliput ovat nyt myynnissä verkkokaupassa! Iltabileiden pääsymaksu on 3 euroa eikä se velvoita Aicon-tapahtuman pääsylipun ostamista. Mikäli lippuja on jäljellä lauantaina, myymme niitä myös Elmun ovilta. Tiedotamme tästä tapahtuman aikana.

Huom! Aiconin VIP-rannekkeella pääset iltabileisiin sisään veloituksetta.

Aiconin oheistuotepöydällä on myös myytävänä värikkäitä paristollisia LED-valotikkuja iltabileisiin! Iltabileissä ei ole käytössä vartioitua narikkaa, mutta takit on mahdollista jättää omalla vastuulla naulakkoon.
 

Sijainti

Elmun Baari
Telakkakatu 8 (Nosturi)
00150 Helsinki


Katso sijainti kartalta. Elmun Baarin lähelle kulkee mm. raitiovaunut 6T ja 1 sekä bussit 17 ja 21.
Tarkemmat reittitiedot voit tarkistaa Reittioppaasta.

 

DJ Yukata

Keväällä DesuDJ-kurssilta valmistunut DJ Yukata soitti ensimmäisen keikkansa kesän Desuconissa ja saapuu nyt Aiconin iltabileisiin! Settilistalle pääsee Aiconin teeman mukaisesti tällä kertaa j-poppia sekä k-poppia. Jos toivetunnit jättivät vielä kylmäksi, niin DJ Yukata saa varmasti iltabileiden lämpötilan nousemaan!

Kuuntele DJ Yukatan ensimmäinen mixtape täältä: https://www.mixcloud.com/DJ_Yukata/anime-jam-session-vol-1
 

Movestache

Legendaarinen viiksi-dj saapuu vihdoinkin Aiconin iltabileisiin! Suomen ja jopa pohjoismaiden coneja kiertänyt Movestache on jälleen kerran räätälöinyt settinsä tapahtuman teemaan sopivaksi, joten luvassa on niin uusia hittejä, kuin vanhempia klassikoitakin.

Katso Movestachen uusin setti täältä: https://www.youtube.com/watch?v=AUKdYgZDjEU

 

  
Tunnelmia vuoden 2016 Aiconin iltabileistä. Kuvat: Santtu Pajukanta

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.
Kawaii BoxKilala