Lipunvaihto ja -myynti Aiconissa

Vilma "Veloniada" Kosola

Lipunvaihto

Mikäli olet ostanut lippusi Aiconiin etukäteen netistä, olet saanut sähköpostiisi e-lipun. Tämä e-lippu vaihdetaan tapahtumaan saapuessasi Aiconin rannekkeeksi. Voit joko tulostaa lipun etukäteen tai esittää sen esimerkiksi älypuhelimestasi tai tabletilta. Otathan lipun jo valmiiksi esille, jotta lipunvaihto sujuu nopeammin. Vaihtopiste sijaitsee pääovien välittömässä läheisyydessä, ja Kulttuuritalon ja Aiconin henkilökunta opastavat sinua tarvittaessa.

Vaihtopiste aukeaa kävijöille kello 10:00. Kello 17:00 jälkeen lipunvaihto ja -myynti siirtyvät infoon, pääovista katsottuna aulan vasemmalle puolelle.

 

VIP-lipunvaihto

VIP-lipun ostaneiden lipunvaihto tapahtuu samaan tapaan, mutta erillisellä VIP-lippupisteellä, joka aukeaa 9:45. VIP-lipulliset muodostavat oman jononsa, ja pääsevät sisään jo kello 9:45 alkaen. Kello 13:00 VIP-lipunvaihtopiste yhdistyy muun lipunvaihtopisteen kanssa. VIP-eduista löydät lisätietoa täältä.

 

Sisäänpääsy rannekkeella

Mikäli olet ostanut Aiconin rannekkeen yhdistyspöydältämme jostakin muusta tapahtumasta tai olet käynyt vaihtamassa e-lippusi rannekkeeksi, olet tervetullut Aiconiin kello 10:00 alkaen. Järjestyksenvalvojat tarkastavat rannekkeet ovilla, mutta voit tulla ja mennä ovista niin monta kertaa kuin haluat. Ranneke oikeuttaa osallistumaan kaikkiin muihin Aiconin ohjelmiin paitsi iltabileisiin (poikkeuksena VIP-rannekkeet).

 

Rannekkeen osto ovilta

Varaamme oville lippuja myös myytäväksi. Pääsylippu maksaa 15 € ja on henkilökohtainen. Varaathan asiointiin käteistä! Emme valitettavasti ota vastaan korttimaksuja. Lippuja myydään kello 10:00 alkaen lipunmyyntipisteellä, pääovien välittömässä läheisyydessä. Kulttuuritalon ja Aiconin henkilökunta opastavat sinua tarvittaessa.

 

Henkilökohtaiset avustajat, tulkit tms.

Mikäli saavut tapahtumaan henkilökohtaisen avustajan tai tulkin kanssa, ilmoitathan asiasta sähköpostilla osoitteeseen pj@aicon.fi. Avustaja/tulkki saa maksuttoman sisäänpääsyn tapahtumaan maksavan asiakkaan kanssa. Myös avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita tapahtumapaikalle. Tietoa tapahtumapaikalla esteettömästi liikkumisesta löydät täältä.

 

Alle 4-vuotiaat lapset

Alle 4-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.

 

Narikka

Aiconissa on käytössä Kulttuuritalon maksullinen narikka, joka kustantaa 2,50 euroa per henkilö.

 

 

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.
Kawaii BoxKilala