Kirpputori-ilmoittautuminen on auki

Vilma "Veloniada" Kosola

 

Tavaroiden ilmoittaminen Aiconin kirpputorille on nyt alkanut osoitteessa:
https://kirppu.tracon.fi/kirppu/vendor

 

Aiconin kirpputori sijaitsee Kulttuurikeskuksen 2. kerroksessa Aalto-salia vastapäätä. Kävijät voivat tuoda kirpputorille myytäväksi tapahtuman aihepiiriin sopivia tavaroita, kuten vaatteita, asusteita, kenkiä, peruukkeja, kimonoja, muoti- ja musiikkilehtiä, musiikkilevyjä ja oheistuotteita, sekä muuta itselle tarpeettomaksi käynyttä tavaraa. Aicon ei peri kirpputorin myyjiltä myyntipalkkiota.

Aiconin kirpputorille hyväksytään vain tapahtuman teeman mukaisia tuotteita, joten valitettavasti kirpputorille ei oteta vastaan mangaa, animea, pelejä, tai näiden oheistuotteita, eikä myöskään cosplayasuja, elleivät nämä liity esimerkiksi aasialaiseen musiikkiin. Mikäli olet epävarma sopiiko tuotteesi Aiconin kirpputorille, otathan yhteyttä minttupossu (at) aicon.fi.

Tavaroiden ilmoittaminen onnistuu osoitteessa https://kirppu.tracon.fi/kirppu/vendor. Luethan huolella myyjäohjeen ennen tuotteiden rekisteröimistä. Tavaroiden ilmoittaminen sulkeutuu maanantaina 2.7.2018 klo 23:59. Järjestelmä luo jokaiselle tuotteellesi viivakoodillisen lapun, jotka sinun tulee itse tulostaa ja kiinnittää myyntiin tuleviin tavaroihin.

Kirpputorin myyjät hoitavat tuotteiden esillepanon ja myynnin puolestasi. Voit tulla tapahtuman aikana milloin tahansa hakemaan myyntituotot sekä myymättä jääneet tavarat, mutta kuitenkin viimeistään klo 17:45 mennessä. Klo 17:45 jälkeen tuotteet ovat kävijöille vapaata riistaa.

Kirpputori on auki kävijöille klo 10:30 - 17:00. Myyjät voivat tuoda kirpputorille tavaroitaan klo 10:00 alkaen. Tuothan tavarasi myyntiin klo 12:00 mennessä. Huom! Päästäksesi Aiconin kirpputorille, tarvitset tapahtuman pääsylipun.

 

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.
KilalaKawaii Box