Hae malliksi muotinäytökseen!

Vilma "Veloniada" Kosola

Aiconin muotinäytös esittelee tänäkin vuonna japanilaista katumuotia suomalaisten harrastajien toteuttamana. Näytöksessä nähdään sekä Aicon Exclusive-asuja Aiconin tiimin kokoamina, että kävijöiden omia upeita asuja. Nyt voit hakea osaksi Aiconia juuri sinun lempiasullasi! Huomioithan, että muotinäytökseen osallistuaksesi sinulla tulee olla lippu Aiconiin. Voit olla joko kävijä tai osa työvoimaa (tällöin, mikäli tulet valituksi, ilmoita vuorotoiveissasi osallistuvasi muotinäytökseen). Lippuja Aiconiin voi ostaa täältä.

Näin haet

Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen pj@aicon.fi, aiheena "Aicon Mallihaku". Haku on auki 8.6. asti ja kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista kesäkuun aikana. Hakemuksen tulee sisältää seuraavat tiedot:

Nimesi:
Syntymävuosi:
Tyyli(t), jota edustat tai josta inspiroidut:
Lyhyt kuvaus asustasi:
Esimerkiksi "Classic Lolita-asu, jonka keskipisteenä on Innocent Worldin mekko ja asusteina punaisia yksityiskohtia. Kengät ovat Bodylinen. Hiukset aion luultavasti laittaa kahdelle nutturalle."

Selkeä kokovartalokuva sinusta
Kuva asustasi (suunnitelma)

Kuva voi olla yksittäinen kuva, jossa sinulla on päälläsi suunnittelemasi asu, tai max. 3 kuvaa joissa näyt sekä sinä itse että asusi (esimerkiksi henkarissa). Hakemuksen kuva on suunnitelma, joten asu saa muuttua tapahtumaan mennessä hieman, mutta toivomme että pääpiirteittäin näytökseen tuleva asu näkyy hakemuksessa.

Yrittäjille

Haluatko asusteesi esille muotinäytöksessä? Ota yhteyttä pj@aicon.fi, aiheena "Aicon muotinäytös", liitä mukaan kuva tuotteestasi/tuotteistasi ja valitsemme muutamia tuotteita, joita lainaamme osaksi Aicon Exclusive-asuja. Tuotteet täytyy itse toimittaa paikan päälle Aiconiin, joten jos olet tapahtumassa myyjänä tai käsityöläisenä, se onnistuu helposti. Emme valitettavasti pysty maksamaan korvausta lainattavista tuotteista, mutta kaikki yhteistyökumppanien tarjoamat asusteet mainitaan muotinäytöksen juonnossa nimeltä, jotta kävijät osaavat suunnistaa juuri oikealle pöydälle myyntisalissa!

Jäikö kysyttävää? Vastaamme kaikkiin kysymyksiin parhaamme mukaan niin kommenttiosiossa, somessa että sähköpostillakin. ♥
 

Aicon 2016 muotinäytöksen osallistujat. Kuva: Santtu Pajukanta.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.
Kawaii BoxKilala