Ensikatsaus ohjelmaan

Vilma "Veloniada" Kosola

Tänäkin vuonna löydät Aiconista monipuolisen kattauksen puheohjelmaa Aasialaisesta musiikista ja muodista. Ensimmäiset ohjelmajulkistukset tehtiin 12.5. Popcult Dayn yhteydessä, ja tässä ne ovat:

Fairy kei ja sen alalajit
Essi "Esshieru" Toivari, Street Fashion Finland
"Tervetuloa kuuntelemaan luentoa söpöistä vaatteista! Fairy kei on japanilainen, pastellinvärinen katumuoti, jota ympäröi melkoinen label -viidakko. Askarruttaako, mitä eroa on Yume kawaiilla ja Yami kawaiilla? Ovatko Party kei ja Cult party kei sama asia? Kaikkiin näihin hienon hienoihin eroihin pureudumme tällä luennolla, jossa pääpainonamme on Fairy kei -estetiikka ja pastellisävyihin pukeutuminen 2010 -luvulla. Puhun luennolla omasta kokemuksestani. Jos söpöt vaatteet ja pastellivärit kiinnostavat, tule ihmeessä kuuntelemaan! ♡"

C-pop – mikä mättää?
Oskari "vaginabones" Tuure
“Aasialaisen kulttuurin ystävät keskittyvät yleensä fanittamaan lähinnä kaikkea Japanista tai Koreasta tulevaa. Valtava naapurimaa Kiina sen sijaan jää aina huomiotta. Miksi tuntuu, ettei koko maasta löydy yhtäkään siistiä bändiä tai idolia? Miksi kiinalainen musiikki kuulostaa länsimaalaisen korvaan niin kehnolta? Luennolla perehdytään idän jätin musiikkimaailmaan ja selvitetään, miksi Kiinan musiikkiskene ei kiinnosta ketään.”

Lisää ohjelmaa sekä ohjelmakartta julkistetaan aivan lähiaikoina, joten pysykää kuulolla!

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

KilalaKawaii Box