Työvoimahaku on nyt auki

Emma "Nimu" Helenius

Ilman vapaaehtoistyöntekijöitä ei Aiconkaan järjesty, ja siksi haemme taas ahkeraa työvoimaa erilaisiin tehtäviin conpäivän mahdollistamiseksi. Haku on nyt auki ja se sulkeutuu torstaina 31.5. kello 23.59.

Aiconin työvoimana voit päästä muun muassa myymään lippuja ja oheistuotteita, avustamaan ohjelmissa, huolehtimaan tekniikasta, karaokesta tai työntekijöiden taukotilasta, auttamaan asiakkaita kirpputorilla tai muuten avustamaan conin järjestämisessä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta jokaiseen tehtävään saa opastusta, joten ensikertalaistenkaan ei kannata epäröidä hakemisen kanssa. Toivomme vapaaehtoistyöntekijöiltä kuitenkin 15 vuoden ikää.

Jokaiselle vapaaehtoiselle kuuluu viisi (5) tuntia töitä, jotka voivat sijoittuvat conin aukioloaikaan (klo 10–18), mutta myös kasauksen (6–10) ja purun (18–19) ajalle. Hakijoiden toiveet pyritään ottamaan huomioon työvuoroja suunniteltaessa. Pukukoodia ei ole, mutta asun tulee mahdollistaa työnteko.

Vapaaehtoistyöntekijöille tarjotaan ilmainen sisäänpääsy Aiconiin, pääsy työntekijöiden taukotilaan sekä lounas. Halutessasi voit saada myös työtodistuksen työskentelystäsi.

Hae työvoimaksi Kompassissa!

Tarvitset hakemiseen Kompassi-tunnuksen. Kun olet kirjautunut sisään tunnuksillasi, täytä hakemus huolellisesti. Hakijoille ilmoitetaan tuloksista kesäkuun aikana. Onnea hakuun! ♥

Kommentit

Vera 6.5.2018 14:13:30

Ei infoa tai narikkaa? :<

Veloniada 6.5.2018 15:34:27

Hei, info ja narikka eivät ole tänä vuonna osana työvoimahakua. Kannattaa kuitenkin hakea esimerkiksi myyntiin tai yleisavuksi, mikäli samantyyliset tehtävät kiinnostavat!

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

KilalaKawaii Box