Lipunmyynti alkaa 6.4.!

Vilma "Veloniada" Kosola

Perjantaina 6.4. kello 18 pääset ostamaan tavallisia pääsylippuja Aiconiin nettikaupastamme. Ennen lipunmyynnin alkua on perjantaina odotettavissa huoltokatko, mutta kello 18.00 kaupasta löytyvät sekä tavalliset pääsyliput että jäljellä oleva kourallinen VIP-lippuja. Tapahtuman ovilla myydään lippuja vain, jos niitä on tapahtuman alkaessa jäljellä.

Tavallinen lippu maksaa 15 € ja oikeuttaa sisäänpääsyyn Aiconiin ja kaikkeen sen ohjelmaan tapahtuman ajan. Vain iltabileisiin myydään liput erikseen. VIP-lipun hinta on 30 €, ja sen ainutlaatuisista eduista voit lukea täällä.

Työvoimahaku ja K-popin SM

Olemme saaneet joitakin kyselyitä Aiconin työvoimahausta, ja sellainen on tulossa. Haku aukeaa huhtikuun aikana, ja varaamme lippukiintiötä hakua varten. Sinun ei siis tarvitse huolehtia lipun ostamisesta, mikäli haluat hakea työvoimaksi. Työvoimaksi valitut saavat ilmaisen sisäänpääsyn Aiconiin, ja niille, joihin valinta ei kohdistunut, varataan lippuja nettikaupasta.

Kpop-coveroinnin SM-kisaan osallistujille: Huomioithan, että kisaan valituilla tulee olla kisaajalippu. Kisaajalippu on pääsylippua halvempi lippu, joka toimii sekä pääsylippuna että osallistumismaksuna tanssikisaan. Tiedotamme sen hankkimisesta, kun esikarsinta on tehty.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

KilalaKawaii Box