Kutsuvieraiksi pΔrallel ja Namikolinx!

Vilma "Veloniada" Kosola

pΔrallel 

Suomalainen tanssiryhmä pΔrallel on kuvannut odottemita-videoita YouTubeen jo useamman vuoden ajan, ja viime vuonna he ehtivät rakentaa uraa myös Japanissa. He keräsivät kokemusta idolifestareilla, studiossa ja musiikkivideoiden kuvauksissa. Akihabara-estetiikasta ja energisestä tanssistaan tunnettu duo on nyt palannut Suomeen, ja he saapuvat Aiconiin kertomaan kokemuksistaan sekä Suomessa kuin Japanissakin Talk Show-ohjelmassaan. 

pΔrallelin Youtube-kanava
 

Namikolinx

Namikolinx on suomalainen tubettaja, joka tunnetaan söpöstä ja pastellinsävyisestä tyylistään. Kawaii Leaderiksi vuonna 2016 nimitetty Namiko tekee Youtube-kanavalleen videoita esimerkiksi katumuodista, tapahtumista, peleistä ja jokapäiväisestä elämästään, ja on muutenkin erittäin aktiivinen somessa. Aiconissa pääset tapaamaan Namikon Meet&Greet-ohjelmassa!

Namikolinxin Youtube-kanava
 

Sekä pΔrallel että Namikolinx ovat luoneet harrastukselleen sosiaalisen median väylät, joiden kautta he jakavat intoa harrastukseen myös muille. He saapuvat Aiconiin kutsuvieraiksi ja kävijät pääsevät tutustumaan heihin ainutlaatuisissa kutsuvierasohjelmissa. Tarkat tiedot ohjelmasta julkaistaan kevään aikana, pysykää kuulolla! 

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

Kawaii BoxKilala