Aiconin tanssikisasta kansainväliseen finaaliin!

Ada "Yeongie" Ristimäki

Helmikuun lopulla saatiin ulos suuria uutisia Aiconin ohjelmaan liittyen ja tämähän oli tietysti julkistus siitä, että Aiconin tanssikisa palaa jälleen, mutta tällä kertaa k-pop tanssicoveroinnin SM-kilpailuina! SM-kilpailut järjestetään yhteistyössä XpressEvents ry:n kanssa, joka tunnetaan Suomen ensimmäisen k-pop tanssikilpailun eli KDC:n ja nykyään myös K-pop World Festivalin Suomen esikarsintojen järjestäjänä.

Aiconissa järjestettävää kisaa edeltää esikarsintavaihe, jonka ilmoittautuminen alkaa 19.3. Esikarsinnan kautta valitaan kymmenen (10) finalistijoukkuetta, jotka pääsevät näyttämään taitonsa Kulttuuritalon lavalla heinäkuussa. Lisää infoa julkaistaan lähiaikoina, joten pysykäähän kaikki kuulolla! Paras tapa siihen on seurata Aiconia somessa ja osallistua SM-kisojen Facebook-tapahtumaan täällä.

Edit: Ilmoittautuminen on nyt auki!

Lupailimme SM-kisojen sivulla yllätystä voittajalle, ja tämä suuri yllätys on toinen uusi tanssikilpailu Suomessa, eikä mikä tahansa kilpailu, vaan ihka ensimmäinen k-pop coveroinnin Suomi-Ruotsi maaottelu, eli Nordic K-pop Showdown! Kavereiden kesken ihan vaan NKS. Nämä kisat järjestetään yhteistyössä XpressEvents ry:n kanssa, ja Ruotsin karsinnoista huolehtii pohjoismaiden suurin itäaasialaisen kulttuurin tapahtuma NärCon Sommar.

Miten tämä sitten liittyy SM-kisojen voittajaan? SM-kisat toimivat yhtenä kolmesta esikarsinnasta tähän NKS-finaaliin. Eli Aiconin ykköstiimi voittaa itselleen suomenmestarin tittelin lisäksi myös paikan maajoukkueessa ja pääsee näin ollen tanssimaan marraskuussa Ruotsin joukkuetta vastaan! Pysytelkäähän siis kuulolla myös NKS:n jutuista osallistumalla tapahtumaan Facebookissa.

Jos heräsi kysymyksiä, niitä voi esittää sekä Facebookissa että sähköpostilla lavaohjelma@aicon.fi .

Mahtavaa kevään alkua kaikille, nähdään heinäkuussa Aiconissa!

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

Kawaii BoxKilala