Myynti- ja käsityöpöydät

Vilma "Veloniada" Kosola

Myyntipöytäsalimme mediakortti, sisältäen myynti- ja käsityöpöytien hinnaston, on nyt julkaistu!

Mediakortti (PDF)

Ensimmäisen myyntipöydän hinta on 45 euroa, ja seuraavien pöytien (yhteensä max. 4 pöytää) hinta 35 euroa. Käsityöpöydän hinta on 30 euroa. Tarkemmat tiedot pöydistä ja mainospaikoista löytyvät mediakortista. Tiedustelut voit lähettää myyntisalivastaavallemme Milja Kauppilalle osoitteeseen minttupossu@aicon.fi.

Haemme myyjiä kunnes kaikki myynti- ja käsityöpöydät on täytetty. Perjantain 30.3. jälkeen vastaamme kaikkiin siihen mennessä tulleisiin yhteydenottoihin. Tämän päivämäärän jälkeenkin otamme vastaan yhteydenottoja, ja tiedotamme someissamme kun myyntisalin paikat on täytetty.

Myyjäpassi ei sisällä työvoimaruokailua. Mikäli tarvitset conin aikana tauotusta myyntipöydällesi, ilmoita siitä ennen tapahtumaa myyntisalivastaavalle, niin voimme sopia tauotuksesta Aiconin puolesta. Huomioithan myös, että Aicon on yksipäiväinen tapahtuma.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

Kawaii BoxKilala