Lipunmyynti ja VIP-edut

Vilma "Veloniada" Kosola

VIP-Liput

Aiconin VIP-lippujen myynti alkaa Kompassin nettikaupassa maanantaina 22.1.2018 kello 18:00. VIP-liput ovat ensimmäisestä Aiconista toimivaksi todettu tapa, jolla halukkaat voivat tehdä conikokemuksestaan hieman spesiaalimman, tukien samalla tapahtuman järjestämistä. VIP-lippu maksaa 30€, niitä on myynnissä 50 kappaletta ja niitä myydään vain nettikaupassa niin kauan kuin lippuja riittää. Kannattaa siis olla nopea!

VIP-lippuun sisältyy:
- Lipunvaihto ja sisäänpääsy omasta, nopeammasta VIP-jonosta
- Aikaisempi sisäänpääsy tapahtumaan
- Jonon ohi pääsalin ohjelmiin
- Kupongilla kahvi/tee ja vitriinituote Kulttuuritalon kahviosta
- Ilmainen sisäänpääsy iltabileisiin (HUOM! K18)

Tavalliset liput

Vuoden 2018 Aiconin lipunmyynti lähtee käyntiin Desucon Frostbitessa 26.28.1! Löydät meidät yhdistyspöydiltä koko viikonlopun ajan, mutta lipunmyynti alkaa lauantai-aamupäivällä. Tiedotamme tarkan kellonajan vielä someissamme. Lipun hinta on 15€ ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn Aiconiin ja sen ohjelmaan (poislukien iltabileet, joihin liput myydään erikseen.) Lippuja on varattu myyntiin rajallinen määrä, jotta myös myöhempiin tapahtumiin ja nettimyyntiin riittää lippuja. Varaathan yhdistyspöydälle käteistä!

Lipunmyynti jatkuu Yukiconissa Helsingissä 17.–18.2. ja myöhemmin keväällä Aiconin verkkokaupassa. Pyrimme julkaisemaan mahdollisimman paljon ohjelmaa ennen nettilipunmyynnin aloittamista.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

KilalaKawaii Box