Aicon 2018

Vilma "Veloniada" Kosola

Aicon järjestetään 7.7.2018 Helsingin Kulttuuritalolla. Ensimmäisen kerran Aicon järjestettiin vuonna 2016 Hämeenlinnassa, ja nyt siirrymme toiveita kuunnelleen pääkaupunkiseudulle (ja kesälle)! Aiheenamme on edelleen Aasialainen musiikki ja muoti, ja haluamme panostaa aihepiirin rajaukseen ja laadukkaaseen ohjelmaan yhä enemmän. Pyrimme kuuntelemaan kävijäpalautetta viime vuodelta, ja säilytämme hyviksi todetut elementit tuoden mukaan uusia ideoita.

Pääsylippuja tulee olemaan vuoden 2016 tavoin kahta laatua: Normaali lippu sekä VIP-lippu. Normaali pääsylippu oikeuttaa kaikkeen ohjelmaan osallistumiseen, ja tulee maksamaan 15 euroa. VIP-lippu maksaa hieman enemmän, ja tulee sisältämään etuja, jotka tekevät conikokemuksesta spesiaalin. Tiedotamme näistä eduista tarkemmin erikseen, ja lipunmyynti alkaa alkuvuodesta 2018. Lue tästä lisää päivittyvältä Liput-sivulta.

Tiedotamme mahdollisesta ohjelmahausta sekä vänkärihausta talven ja kevään aikana.

Nettisivumme sekä sosiaalisen median kanavamme päivittyvät sitä mukaa, kun julkaisemme uutta tietoa tapahtumasta. Kannattaa siis seurata meitä esimerkiksi Twitterissä ja Facebookissa
 

Hyvää joulua, ja nähdään ensi vuonna Aiconissa!
 

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

Kawaii BoxKilala