Kiitos Aiconista 2016 - Lähetä meille palautetta!

Vilma "Veloniada" Kosola

Viikonloppu tuli, Aicon järjestettiin ja viikonloppu meni.

Lauantaina Aiconissa oli kävijöitä vajaa 600 ja sunnuntaina vajaa 500. Tämän lisäksi Aiconia pyöritti noin sadan hengen innokas järjestäjä- ja vänkäriporukka, myyntisalia joukko myyjiä ja ohjelmaa ihana ohjelmanpitäjien kaarti. Lauantai-illalla Cafe Bar Skogsterissa järjestetyissä iltabileissä oli yli 300 kävijää, hyvää musiikkia ja mahtava tunnelma.

Suuret kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille! Toivottavasti teillä oli mukavaa – minulla ainakin oli!

Tapahtuman jatkoa pohditaan parhaillaan, mahdollisista tulevista tapahtumista ilmoitamme sekä täällä blogissa että sosiaalisen median kanaviemme kautta. 

Voit antaa tapahtumastamme palautetta täällä!

Kommentit

Bibz 10.10.2016 18:59:15

- Pelihuone ja myyntipöytäsali olivat hieman hankalia löytää.
- Vesipisteitä en nähnyt yhtään missään,niitä olisi kaivattu.
+ Työntekijät olivat mukavia ja kohteliaita
+ Tapahtumapaikalle oli helppo löytää
+ Tapahtumaa mainostettiin hyvin ja sivuilla oli todella hyvin tietoa eri asioista liittyen tapahtumaan
+ Lipunvaihtopiste oli helposti löydettävissä
- Info oli hieman hankalassa paikkaa,ei meinannut löytyä

Darth Mauno 10.10.2016 19:17:38

Kyllähän vesipisteitä oli, ainakin Verkatehtaan isossa hallissa sekä ylätasanteella.

Jenny 10.10.2016 19:32:55

Tapahtuma oli minulle uusi, en siis osannut odottaa mitään erittäin hienoa kun ei olkut vertailu kohdetta. Kaikki oli todella selkeästi kerrottu ja kaikista kivoin juttu oli se että saitte järhestettyä GMNI:IN mukaan ja keikkailemaan. Tykkäsin karaokesta, tietenkin olisi voinut olla vähän enemmän tapahtumaa tai ohjeita että missä on lähin ruokapaikka. Kiitos järjestäjille

muikku 10.10.2016 20:23:27

Todella onnistunut tapahtuma siihen nähden, että järjestettiin ensimmäistä kertaa. Toivon todella, että kasvaa tulevaisuudessa, sillä pitkään on tällaista aasialaiseen populaarikulttuuriin keskittyvää tapahtumaa odotettu. Karaoke ilahdutti erityisesti, ihana päästä laulamaan muutakin kuin animeopeningejä! Toivottavasti seuraavalla kerralla on sekä kirppismyyntiä että muita myyjiä vielä reilummin. Ja tietysti lisää kävijöitä. Verkatehdas on paikkana todella toimiva.

GJN 11.10.2016 23:40:33

Vähän jäi närkästyttämään tanssikisan sääntö, joka rajaa itse kappaleen esittäjän itä-aasialaisiin bändeihin ja artisteihin. On niitä itä-aasialaisia tanssiryhmiäkin, jotka sattuvat tekemään omat koreografiansa, mutta länsimaalaiseen musiikkiin. Nykyisellään sääntö rajaa vähän turhankin paljon ja melkein pakosta koko kisa oli täynnä k-pop ryhmiä, vaikka tanssia esiintyy paljolti muissakin genreissä. Ei kisan pointti pidä mielestäni olla bändin imitointi ja pelkkä posetus lavalla, vaan se itse tanssi.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

Kawaii BoxKilala